Floko Tattoo also has gift cards available!

Gift a tattoo to a loved one, or ask for one for yourself. 

For now the gift cards are only digitally available, but they are planned to be physically available too.

They are valid to be redeemed within 12 months of being written out.

To order a gift card you can email me and I will send you a payment request. 

Once paid you will receive your personal gift card as a PDF file to be printed out at home.

The terms and conditions listed below apply.

Door gebruik te maken van een cadeaubon aanvaard je deze voorwaarden.

Deze cadeaubon is 12 maanden geldig na datum van uitgifte. Deze is alleen geldig met een datum van uitgifte én een handtekening van Floko Tattoo. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.

Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of tekstcode zijn. Iedere cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren.

Floko Tattoo behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon (in geval van elektronische cadeaubon de e-mail die aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. Op cadeaubonnen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met cash of bankbetaling, deze wordt door Floko Tattoo bepaald.

Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.